Wingdari Spitit of the Anzacs eller ”Sully” som han bliver kaldt til dagligt, har vi importeret fra Australien i januar 2018.

Vi er 3 ejere :

Kennel Bocopie´s-”Gro Gitlevsen”, Norge, 

Kennel Whyalla´s-”Marika Elmersson”, Sverige 

Maibritt Høj Clausen, Danmark.

Sully er kun udstillet i Australien og derfor helt utrænet angående alt lydighed træning.

Han har disse helbreds test gennemført:

HD : A/A

AD: 0-0

Øjenlyst fri aug 2021 (kan fremvise skriftligt dokumentation).

Hjertescannet U/A okt 2021 (kan fremvise skriftligt dokumentation).

Vi har importeret ham for at få andre linjer til Norden. Vi har valgt en Kennel der hedder Wingdari, som er en af de ældste Australske Kelpie Kenneler og vi har allerede kendskab fra andre linjer netop fra denne kennel. Marika fra Kennel Whyalla´s har før importeret hvalpe fra denne kennel, som har været base for hendes avlsarbejde.

Sully er blevet trænet og boet hos ”Gro Gitlevsen” i Norge. (fra 2018 til juli 2021)

Sully er flyttet til Danmark og bliver nu trænet og bor hos Heidi Nielsen, fra juli 2021. Heidi vil lave en ny beskrivelse af Sully, når hun har haft ham lidt længere tid. Heidi vil fortsat udstille ham, og vil begynde at træne agility.

Gro´s mentale beskrivelse af Sully:

Træning: Gro har måtte starte helt fra hvalpestadie med lydigheds øvelser, da vi fik ham utrænet. Han tager godt imod alt nyt og det ser ud til at han nyder at træne, altid meget glad og har ingen problemer med at gentage øvelserne for præcision. Han kan indtil nu apportere, indkald, sit, stå og dæk, han er lige påbegyndt spor og runderings træning, som tilskuer har jeg set at han giver sig 100% for at finde figuranterne, og er med på alle de udfordringer han får af Gro. Han vil selvfølgelig bliver udstillet, når Gro synes at han er klar til det..

Socialt overfor mennesker: Sully er meget glad for alle personer i alle størrelser.

Social overfor andre hunde: Sully lever sammen med 3 tæver i hverdagen og der er absolut ingen problemer.  Heller ikke med 3 tæver i løbe tide viser han tegn på stress eller aggressive tendenser overfor andre hanhunde,  han kan spise af samme madskål som ældste tæve, så han har heller ikke mad forsvar. Han er generelt en meget kærlig og glad hund.

Generelt : Sully er en åben og positiv hund med rigtig meget glæde, og iver i alt hvad han foretager sig.  Han elsker alt og alle og er altid åbent for nye ting. Han elsker at blive nusset med og har altid et blik der siger; ”Hvad skal vi så i gang med” 😉 Han elsker at køre bil og er bare ”HAPPY ” med livet.

Hvis Gro skal sige lidt andet om ham, så kan Sully være ”lidt stædig” i visse situationer, men ikke med hensyn til træningen, der er han altid villig og gør sit bedste.

Med kun 2 ord kan Sully beskrives således: HAPPY DOG.

Sully KBHV Vinder 2022 og BIR – Ballerup SEP 2022.

Heidi og Sully (BIM) og KBHV Vinder – Ballerup AUG 2021.

Heidi og Sully

Gro og Sully

Gro, Sully (BIM) og Bocopie´s Belive (BIR) 2020.

© Photographer Maibritt Høj Clausen – www.fotografmhc.dk